είδος υλικού
> Bamboo
> Carbon-based
> Laminates
> Coconut
> Γυαλί
> Δέρμα (φυσικό/τεχνητό)
> Επικαλύψεις επιφανειών
> Κεραμικά/Πήλινα
> Μέταλλο
> Μπετόν/Τσιμέντο
> Ξύλο
> Πλαστικά/Συνθετικά
> Φελλός
> Φυσικές πέτρες
> Χαρτί/Χαρτόνι
> Ύφασμα
> Μαλλί
 
εφαρμογή υλικού
> Furniture construction/components
> Retail & Expo Design
> Βαφές- κόλλες
> Δάπεδα
> Δόμηση τοίχων
> Επενδύσεις τοίχων-οροφών
> Ηχομόνωση/ηχοαπορρόφηση
> Κιγκαλλερίας είδη
> Κουφώματα
> Πισίνα- επένδυση/κατασκευή
> Πόρτες
> Προσόψεις κτιρίων
> Σκάλες/Κουπαστές
> Σκέπαστρα/Πέργκολες
> Συστήματα σήμανσης
> Συστήματα σκίασης/Κουρτίνες
> Ταπετσαρίες
> Χαλιά/Μοκέτες
> Χωρίσματα
 
Eγγραφείτε εδώ για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας.
E-MAIL:
 
SELECT * FROM `articles` WHERE (`gallery` = 9 OR `category` LIKE '%;9;%') AND `active` = 1 AND `name` IS NOT NULL AND `name` <> '' AND `material` = 20 ORDER BY `date` DESC
Πλαστικά/Συνθετικά |
 
Επιδαπέδιος τάπητας 2tec2 |
> 07.02.2014
Rapoxy |
> 15.11.2013
PETG από την Design Panel |
> 02.09.2013

Σύνθεση υλικών με PETG από την Design Panel

Atmosphere: Δάπεδο από καουτσούκ |
> 22.07.2013

Πρόκειται για ένα ανακυκλώσιμο δάπεδο από καουτσούκ, το οποίο αποτελείται κατά 90% από ανακυκλώσιμους ελαστικούς κόκκους, και ως ένα ποσοστό από ένα συνδετικό υλικό πολυουρεθάνης.

Αρχιτεκτονικά πάνελ από την S Plasticon |
> 17.07.2013

Η S Plasticon παρουσιάζει αρχιτεκτονικά πάνελ με κυψέλες που χαρίζουν ένα μοναδικό οπτικό αποτέλεσμα.

Πάνελ σκληρής ρητίνης SIRFACES |
> 02.07.2013

Αδιάβροχα, βαφόμενα, με δυνατότητα εφαρμογής σε κάθε λεία επιφάνεια (κάθετες επιφάνειες, έπιπλα, εξωτερικοί χώροι κλπ). Με μεγάλα περιθώρια custom σχεδιασμού και κατασκευής νέων μοτίβο

INDECO, www.indeco.gr

Ακρυλικές επιφάνειες νέας τεχνολογίας |
> 19.04.2013

Μία νέα πρόταση, που φιλοδοξεί να επαναπροσδιορίσει συνολικά την έννοια των διακοσμητικών επιφανειών και να συμβάλλει στην περαιτέρω εξέλιξη του design στο χώρο της διακόσμησης και των αρχιτεκτονικών εφαρμογών κατέθεσε η KARAVCO (www.karavco.gr) στο DesignLab@Thessaloniki. Ο λόγος για τις ακρυλικές επιφάνειες νέας τεχνολογίας, οι οποίες διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων και υφών, και εφαρμόζονται εύκολα και παντού προσδίδοντας ιδιαίτερη αισθητική και εργονομική ταυτότητα στα στοιχεία και τους επαγγελματικούς χώρους που επενδύουν.

 

Δάπεδο WISE από βινύλιο |
> 21.03.2013

Πρωτοποριακό, μοντέρνο, άνετο και ειδικά σχεδιασμένο για να ταιριάζει με κάθε σύγχρονη κατασκευή μοιάζει να αποτελεί την καλύτερη εναλλακτική επιλογή στο κλασσικό χαλί, το ξύλο ή το μαρμάρινο δάπεδο.

Ακρυλικά φύλλα PLEXIGLAS® RADIANT |
> 30.01.2013

Η γοητεία του ουράνιου τόξου είναι παντοτινή. Και το αποδεικνύουν τα ακρυλικά αυτά φύλλα επένδυσης της γερμανικής Εvonik (www.evonik.com), η εξωτερική επιφάνεια των οποίων διαθέτει ειδική επικάλυψη που δημιουργεί το σχετικό εφφέ όταν προσπίπτει επάνω της φως. Ιριδίζοντα και εύκαμπτα, εύκολα στον καθαρισμό και την τοποθέτησή τους, θερμοδιαμορφούμενα σε κάθε σχεδόν σχήμα, τα φύλλα Plexiglas® Radiant αλλάζουν χρώμα ανάλογα με τη γωνία υπό την οποία τα βλέπεις . Έχουν πάχος 3 mm και προσφέρονται σε διαστάσεις 2438 mm x 1219 mm.

Πολυεστερική επένδυση Pure Copper |
> 23.01.2013

Καινοτομικό λείο, στιλπνό πολυεστερικό υλικό επένδυσης, με ενσωματωμένο χαλκό από την αμερικανική LessEMF (www.lessemf.com) . Ελαφρύ και εύκαμπτο, με άριστα χαρακτηριστικά προστασίας και αγωγιμότητας, μπορεί κα κοπεί και να ραφτεί όπως ένα τυπικό ύφασμα. Δεν πλένεται και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συσκευασίες, επενδύσεις τοίχων και αντικείμενων κλπ.

Πλάτος φύλλου: 1080mm/ Πάχος: 0.08mm (3 mil)/ Ειδικό βάρος: 80gr/m2
Αντίσταση: 0.05 Ohm/sq

1 2 3 τελευταία

εγγραφή 1 εώς 10 από 28 εγγραφές σε 3 σελίδες

Search for materials
Αναζητήστε εδώ :
 
Search for materials
 
Events
> p_public 2016\"Παιδί και το δημόσιο χώρο\"

Η ομάδα p_public, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Χανίων, διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά, το φεστιβάλ “p_public 2Ο16”.

Φέτος, θα εστιάσουμε στην σχέση παιδιού και δημόσιου χώρου, μέσω συζητήσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου και δράσεων σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους της πόλης των Χανίων, άμεσα συνδεδεμένων με τον θεματικό άξονα του φεστιβάλ.