είδος υλικού
> Bamboo
> Carbon-based
> Laminates
> Coconut
> Γυαλί
> Δέρμα (φυσικό/τεχνητό)
> Επικαλύψεις επιφανειών
> Κεραμικά/Πήλινα
> Μέταλλο
> Μπετόν/Τσιμέντο
> Ξύλο
> Πλαστικά/Συνθετικά
> Φελλός
> Φυσικές πέτρες
> Χαρτί/Χαρτόνι
> Ύφασμα
> Μαλλί
 
εφαρμογή υλικού
> Furniture construction/components
> Retail & Expo Design
> Βαφές- κόλλες
> Δάπεδα
> Δόμηση τοίχων
> Επενδύσεις τοίχων-οροφών
> Ηχομόνωση/ηχοαπορρόφηση
> Κιγκαλλερίας είδη
> Κουφώματα
> Πισίνα- επένδυση/κατασκευή
> Πόρτες
> Προσόψεις κτιρίων
> Σκάλες/Κουπαστές
> Σκέπαστρα/Πέργκολες
> Συστήματα σήμανσης
> Συστήματα σκίασης/Κουρτίνες
> Ταπετσαρίες
> Χαλιά/Μοκέτες
> Χωρίσματα
 
Eγγραφείτε εδώ για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας.
E-MAIL:
 
Κατασκευές από χαρτόνι
> materials library

Αναζητάτε ένα υλικό που να συνδυάζει design, οικολογία και οικονομία; Η πρόταση της Redecoration με έπιπλα και κατασκευές από χαρτόνι -προϊόντα του οίκου Karton Art με την υπογραφή του Andras Balogh- προσφέρει λύσεις εξαιρετικής αισθητικής, με οικολογική ευαισθησία και σε κοστολόγια που επαναφέρουν τη χαρά του shopping.

Αναζητάτε ένα υλικό που να συνδυάζει design, οικολογία και οικονομία; Η πρόταση της Redecoration με έπιπλα και κατασκευές από χαρτόνι -προϊόντα του οίκου Karton Art με την υπογραφή του Andras Balogh- προσφέρει λύσεις εξαιρετικής αισθητικής, με οικολογική ευαισθησία και σε κοστολόγια που επαναφέρουν τη χαρά του shopping. Οι κατασκευές από 70% ανακυκλωμένο και 100% ανακυκλώσιμο χαρτόνι βρίσκουν εξαιρετικό πεδίο εφαρμογής σε εμπορικές εκθέσεις, καταστήματα και εταιρικά showrooms, όπου -χωρίς τη χρήση εξειδικευμένου προσωπικού ή εργαλείων- επιτρέπουν τη δημιουργία διαχωριστικών τοίχων, θέσεων προβολής προϊόντων, διανομής εντύπων κλπ. Στα πλεονεκτήματά τους προσμετράται το γεγονός ότι μετά την πρώτη τους χρήση μπορούν να αποθηκευτούν εύκολα και να επαναχρησιμοποιηθούν πολλές φορές προσαρμοζόμενα στις εκάστοτε απαιτήσεις. Επίσης, στο περιβάλλον μιας κατοικίας έρχονται να συμπληρώσουν τον εξοπλισμό και τη διακόσμηση, προσφέροντας μια ευχάριστη αίσθηση σε κατοίκους και επισκέπτες. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στις μηχανικές ιδιότητες των υλικών αυτών, που εμφανίζουν αξιοπρόσεκτη αντοχή στο χρόνο, σε βάρη και στο νερό. Είναι χαρακτηριστικό ότι μια βιβλιοθήκη δέχεται μέχρι πενήντα κιλά σε κάθε ράφι της, ενώ ένας άνθρωπος 120 kg μπορεί να καθίσει άνετα σε ένα σκαμπό χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Τέλος, αν οι κατασκευές βραχούν τους συμπεριφερόμαστε όπως ακριβώς στις αντίστοιχες από φυσικό ξύλο: απλά σκουπίζουμε με στεγνό πανί και δεν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα.  www.redecoration.gr

Δημοσιεύθηκε στο Material Τεύχος 22

 
Search for materials
Αναζητήστε εδώ :
 
Search for materials
 
Events
> p_public 2016\"Παιδί και το δημόσιο χώρο\"

Η ομάδα p_public, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Χανίων, διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά, το φεστιβάλ “p_public 2Ο16”.

Φέτος, θα εστιάσουμε στην σχέση παιδιού και δημόσιου χώρου, μέσω συζητήσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου και δράσεων σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους της πόλης των Χανίων, άμεσα συνδεδεμένων με τον θεματικό άξονα του φεστιβάλ.