είδος υλικού
> Bamboo
> Carbon-based
> Laminates
> Coconut
> Γυαλί
> Δέρμα (φυσικό/τεχνητό)
> Επικαλύψεις επιφανειών
> Κεραμικά/Πήλινα
> Μέταλλο
> Μπετόν/Τσιμέντο
> Ξύλο
> Πλαστικά/Συνθετικά
> Φελλός
> Φυσικές πέτρες
> Χαρτί/Χαρτόνι
> Ύφασμα
> Μαλλί
 
εφαρμογή υλικού
> Furniture construction/components
> Retail & Expo Design
> Βαφές- κόλλες
> Δάπεδα
> Δόμηση τοίχων
> Επενδύσεις τοίχων-οροφών
> Ηχομόνωση/ηχοαπορρόφηση
> Κιγκαλλερίας είδη
> Κουφώματα
> Πισίνα- επένδυση/κατασκευή
> Πόρτες
> Προσόψεις κτιρίων
> Σκάλες/Κουπαστές
> Σκέπαστρα/Πέργκολες
> Συστήματα σήμανσης
> Συστήματα σκίασης/Κουρτίνες
> Ταπετσαρίες
> Χαλιά/Μοκέτες
> Χωρίσματα
 
Eγγραφείτε εδώ για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας.
E-MAIL:
 
Το ακρυλικό ήταν χθές....Σήμερα είναι το Sunvas!!!

Η καινούρια συλλογή υφασμάτων ηλιοπροστασίας swela sunvas αποτελείται από μοναδικά hightech πολυεστερικά υφάσματα, που έχουν παραχθεί με φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο υλικά. Ο υφασμάτινος χαρακτήρας του πρωτοποριακού sunvas που θυμίζει καραβόπανο, οι άριστες τεχνικές προδιαγραφές του στον ήλιο, στις καιρικές συνθήκες και στο σκίσιμο καθώς και τα μοντέρνα, φρέσκα χρώματά του σε μονοχρωμίες ή ρίγες αποτελούν μερικούς από τους λόγους για τους οποίους το τεντόπανό σας πρέπει να είναι οπωσδήποτε sunvas!

Τα πλεονεκτήματά του όμως δεν σταματούν εδώ, μιας και η μοναδική Schmitz-Nano Clean επίστρωσή του με ιδιότητες αυτοκαθαρισμού, σας παρέχει τη δυνατότητα να απαλλαγείτε από τους περιβαλλοντικούς ρύπους, τις βρωμιές και τις ακαθαρσίες με τη βοήθεια μιας σύντομης βροχόπτωσης ή ενός ψεκασμού με το λάστιχο του κήπου. Τέλος, συνεισφέροντας και στην υγεία του δέρματός σας, το sunvas σας προσφέρει προστασία από τις υπεριώδεις ακτίνες του ηλίου αντίστοιχη με αυτήν της αντιηλιακής κρέμας σώματος με δείκτη προστασίας 80!

Αλλά... δεν σταματάμε εδώ: Μήπως η εκτύπωση προσωπικού σχεδίου ή  λογότυπου είναι μία από τις απαιτήσεις σας; Τότε το sunvas είναι το καταλληλότερο ύφασμα για εσας που οι εκτυπώσεις σας θέλετε να “μιλούν”.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας: www.swela.com

2
 
Search for materials
Αναζητήστε εδώ :
 
Search for materials
 
Events
> p_public 2016\"Παιδί και το δημόσιο χώρο\"

Η ομάδα p_public, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Χανίων, διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά, το φεστιβάλ “p_public 2Ο16”.

Φέτος, θα εστιάσουμε στην σχέση παιδιού και δημόσιου χώρου, μέσω συζητήσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου και δράσεων σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους της πόλης των Χανίων, άμεσα συνδεδεμένων με τον θεματικό άξονα του φεστιβάλ.