είδος υλικού
> Bamboo
> Carbon-based
> Laminates
> Coconut
> Γυαλί
> Δέρμα (φυσικό/τεχνητό)
> Επικαλύψεις επιφανειών
> Κεραμικά/Πήλινα
> Μέταλλο
> Μπετόν/Τσιμέντο
> Ξύλο
> Πλαστικά/Συνθετικά
> Φελλός
> Φυσικές πέτρες
> Χαρτί/Χαρτόνι
> Ύφασμα
> Μαλλί
 
εφαρμογή υλικού
> Furniture construction/components
> Retail & Expo Design
> Βαφές- κόλλες
> Δάπεδα
> Δόμηση τοίχων
> Επενδύσεις τοίχων-οροφών
> Ηχομόνωση/ηχοαπορρόφηση
> Κιγκαλλερίας είδη
> Κουφώματα
> Πισίνα- επένδυση/κατασκευή
> Πόρτες
> Προσόψεις κτιρίων
> Σκάλες/Κουπαστές
> Σκέπαστρα/Πέργκολες
> Συστήματα σήμανσης
> Συστήματα σκίασης/Κουρτίνες
> Ταπετσαρίες
> Χαλιά/Μοκέτες
> Χωρίσματα
 
Eγγραφείτε εδώ για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας.
E-MAIL:
 
Σειρά πλακιδίων ΜΑΧΙΜΑ
1

Μία εντυπωσιακή σειρά πλακιδίων, ικανή να χαρίσει σε κάθε χώρο αριστοκρατικό ύφος και ατμόσφαιρα. Στα πλακίδια της σειράς, με την εφαρμογή της ψηφιακής τεχνολογία, επιτυγχάνεται με απόλυτη καθαρότητα, λεπτομέρεια και απλότητα η απεικόνιση των φυσικών νερών, του χρώματος και του χαρακτήρα του μαρμάρου.

Ιδανική επιλογή για το σπίτι, το ξενοδοχείο μα και για οποιοδήποτε επαγγελματικό χώρο η κομψότητα και η πολυτέλεια αποτελούν βασικά ζητούμενα. Ανάμεσα στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της σειράς έναντι του φυσικού μαρμάρου περιλαμβάνονται το χαμηλό κόστος αγοράς και η ευκολία στην τοποθέτηση αλλά και το γεγονός ότι δεν απαιτείται η συντήρηση που εκείνο θα χρειαζόταν. Την ίδια στιγμή αποφεύγονται μειονεκτήματα όπως η υψηλή απορροφητικότητα του φυσικού υλικού ή η ανάγκη για ειδικά καθαριστικά και γυάλισμα.

Η σειρά διατίθεται στις δυο εκθέσεις τις εταιρείας Σ. ΜΠΕΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. (Πειραιώς 67, Μοσχάτο & Κηφισίας 294, Χαλάνδρι) σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων και μεγεθών, σε γυαλιστερές και ματ επιφάνειες, προκειμένου να καλύπτει κάθε ανάγκη και προτίμηση για ένα χώρο με υψηλή αισθητική και έντονη προσωπικότητα.

www.benakopoulos.gr

 
Search for materials
Αναζητήστε εδώ :
 
Search for materials
 
Events
> p_public 2016\"Παιδί και το δημόσιο χώρο\"

Η ομάδα p_public, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Χανίων, διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά, το φεστιβάλ “p_public 2Ο16”.

Φέτος, θα εστιάσουμε στην σχέση παιδιού και δημόσιου χώρου, μέσω συζητήσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου και δράσεων σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους της πόλης των Χανίων, άμεσα συνδεδεμένων με τον θεματικό άξονα του φεστιβάλ.