είδος υλικού
> Bamboo
> Carbon-based
> Laminates
> Coconut
> Γυαλί
> Δέρμα (φυσικό/τεχνητό)
> Επικαλύψεις επιφανειών
> Κεραμικά/Πήλινα
> Μέταλλο
> Μπετόν/Τσιμέντο
> Ξύλο
> Πλαστικά/Συνθετικά
> Φελλός
> Φυσικές πέτρες
> Χαρτί/Χαρτόνι
> Ύφασμα
> Μαλλί
 
εφαρμογή υλικού
> Furniture construction/components
> Retail & Expo Design
> Βαφές- κόλλες
> Δάπεδα
> Δόμηση τοίχων
> Επενδύσεις τοίχων-οροφών
> Ηχομόνωση/ηχοαπορρόφηση
> Κιγκαλλερίας είδη
> Κουφώματα
> Πισίνα- επένδυση/κατασκευή
> Πόρτες
> Προσόψεις κτιρίων
> Σκάλες/Κουπαστές
> Σκέπαστρα/Πέργκολες
> Συστήματα σήμανσης
> Συστήματα σκίασης/Κουρτίνες
> Ταπετσαρίες
> Χαλιά/Μοκέτες
> Χωρίσματα
 
Eγγραφείτε εδώ για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας.
E-MAIL:
 
Σειρά πλακιδίων COLLECTION
1

Μία νέα πρόταση για την επένδυση τοίχων και δαπέδων από τη Σ. ΜΠΕΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε, με όψη μαρμάρου. Στα κατασκευασμένα από επισμαλτωμένο γρανίτη πλακίδια της σειράς και με τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας απεικονίζονται με απόλυτη καθαρότητα τα φυσικά νερά του μαρμάρου, με τρόπο που χαρίζει στο χώρο δυναμικό ύφος, μια αριστοκρατική και συγχρόνως διαχρονική εικόνα.

Ανάμεσα στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της σειράς περιλαμβάνονται το χαμηλό κόστος αγοράς και η ευκολία στην τοποθέτηση αλλά και το γεγονός ότι δεν απαιτείται η συντήρηση που θα χρειαζόταν το φυσικό μάρμαρο. Την ίδια στιγμή αποφεύγονται μειονεκτήματα όπως η υψηλή απορροφητικότητα του φυσικού υλικού ή η ανάγκη για ειδικά καθαριστικά και γυάλισμα.

Η σειρά COLLECTION διατίθεται στις δυο εκθέσεις τις εταιρείας Σ. ΜΠΕΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. (Πειραιώς 67, Μοσχάτο & Κηφισίας 294, Χαλάνδρι) σε 10 διαφορετικές αποχρώσεις και σε 3 διαφορετικά μεγέθη ( 50 x 100 cm, 25 x 100 cm, 50 x 50 cm) προσφέροντας μια ποικιλία επιλογών ανάλογα με το κάθε στυλ και χώρο.

www.benakopoulos.gr

 
Search for materials
Αναζητήστε εδώ :
 
Search for materials
 
Events
> p_public 2016\"Παιδί και το δημόσιο χώρο\"

Η ομάδα p_public, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Χανίων, διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά, το φεστιβάλ “p_public 2Ο16”.

Φέτος, θα εστιάσουμε στην σχέση παιδιού και δημόσιου χώρου, μέσω συζητήσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου και δράσεων σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους της πόλης των Χανίων, άμεσα συνδεδεμένων με τον θεματικό άξονα του φεστιβάλ.