είδος υλικού
> Bamboo
> Carbon-based
> Laminates
> Coconut
> Γυαλί
> Δέρμα (φυσικό/τεχνητό)
> Επικαλύψεις επιφανειών
> Κεραμικά/Πήλινα
> Μέταλλο
> Μπετόν/Τσιμέντο
> Ξύλο
> Πλαστικά/Συνθετικά
> Φελλός
> Φυσικές πέτρες
> Χαρτί/Χαρτόνι
> Ύφασμα
> Μαλλί
 
εφαρμογή υλικού
> Furniture construction/components
> Retail & Expo Design
> Βαφές- κόλλες
> Δάπεδα
> Δόμηση τοίχων
> Επενδύσεις τοίχων-οροφών
> Ηχομόνωση/ηχοαπορρόφηση
> Κιγκαλλερίας είδη
> Κουφώματα
> Πισίνα- επένδυση/κατασκευή
> Πόρτες
> Προσόψεις κτιρίων
> Σκάλες/Κουπαστές
> Σκέπαστρα/Πέργκολες
> Συστήματα σήμανσης
> Συστήματα σκίασης/Κουρτίνες
> Ταπετσαρίες
> Χαλιά/Μοκέτες
> Χωρίσματα
 
Eγγραφείτε εδώ για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας.
E-MAIL:
 
Σειρά πλακιδίων ESCANDINAVIA
1

Μια εντυπωσιακή πρόταση της Σ. ΜΠΕΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., η οποία συνδυάζει τη φυσική εικόνα του ξύλου με την κομψότητα, αναδεικνύοντας τη φυσική απεικόνιση των νερών και του χρώματος του ξύλου σε πλακίδια με τρόπο που προσεγγίζει πειστικά τη φυσική τελειότητα. Συνδυάζει την αίσθηση του διαχρονικού με την πολυτέλεια δημιουργώντας εκλεπτυσμένες και ζεστές επιφάνειες χωρίς κανένα από τα μειονεκτήματα του ξύλινου πατώματος.

Είναι σύμφωνη με όλες τις απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές, δημιουργώντας νέες προοπτικές στο σύγχρονο design. Σημαντικά πλεονεκτήματα της είναι η μεγάλη αντοχή και ανθεκτικότητα στη καθημερινή χρήση –σε αντίθεση με το φυσικό ξύλο- ενώ δεν απαιτείται ειδική συντήρηση και ειδικά καθαριστικά.

Με τα πλακίδια της σειράς ESCANDINAVIA ο χώρος αποκτά μια αίσθηση ζεστασιάς και ηρεμίας κι αυτό την καθιστά ιδανική για κάθε σπίτι αλλά και επαγγελματικό χώρο. Έχει ως τώρα βρει εφαρμογή σε πολλά ξενοδοχεία και εξοχικές κατοικίες, δεδομένου ότι προσφέρει μία εξαιρετική εναλλακτική σε περιπτώσεις στις οποίες η τοποθέτηση ξύλινου πατώματος θα ήταν ιδιαίτερα δαπανηρή και απαιτητική στη συντήρησή της εξαιτίας των καιρικών συνθηκών.

Διατίθεται στις δύο εκθέσεις της εταιρείας Σ. ΜΠΕΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. (Πειραιώς 67, Μοσχάτο & Κηφισίας 294, Χαλάνδρι), σε διάσταση 22 x 90 και μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων.

www.benakopoulos.gr

 
Search for materials
Αναζητήστε εδώ :
 
Search for materials
 
Events
> p_public 2016\"Παιδί και το δημόσιο χώρο\"

Η ομάδα p_public, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Χανίων, διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά, το φεστιβάλ “p_public 2Ο16”.

Φέτος, θα εστιάσουμε στην σχέση παιδιού και δημόσιου χώρου, μέσω συζητήσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου και δράσεων σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους της πόλης των Χανίων, άμεσα συνδεδεμένων με τον θεματικό άξονα του φεστιβάλ.