είδος υλικού
> Bamboo
> Carbon-based
> Laminates
> Coconut
> Γυαλί
> Δέρμα (φυσικό/τεχνητό)
> Επικαλύψεις επιφανειών
> Κεραμικά/Πήλινα
> Μέταλλο
> Μπετόν/Τσιμέντο
> Ξύλο
> Πλαστικά/Συνθετικά
> Φελλός
> Φυσικές πέτρες
> Χαρτί/Χαρτόνι
> Ύφασμα
> Μαλλί
 
εφαρμογή υλικού
> Furniture construction/components
> Retail & Expo Design
> Βαφές- κόλλες
> Δάπεδα
> Δόμηση τοίχων
> Επενδύσεις τοίχων-οροφών
> Ηχομόνωση/ηχοαπορρόφηση
> Κιγκαλλερίας είδη
> Κουφώματα
> Πισίνα- επένδυση/κατασκευή
> Πόρτες
> Προσόψεις κτιρίων
> Σκάλες/Κουπαστές
> Σκέπαστρα/Πέργκολες
> Συστήματα σήμανσης
> Συστήματα σκίασης/Κουρτίνες
> Ταπετσαρίες
> Χαλιά/Μοκέτες
> Χωρίσματα
 
Eγγραφείτε εδώ για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας.
E-MAIL:
 
Γυάλινα διαχωριστικά VetroWall
1

Δημιουργημένα σύμφωνα με την τάση της οικολογικής βιωσιμότητας τα διαχωριστικά VetroWall αποτελούν ιδανική λύση για έργα βιο-αρχιτεκτονικής.

Η υψηλή τεχνολογία τους επιτρέπει την εκμετάλλευση κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο όχι μόνο του αρχιτεκτονικού τμήματος των χώρων, αλλά και της εσωτερικής διακόσμησης, καθώς η τεχνική της ψηφιακής εκτύπωσης επιτρέπει να δημιουργηθούν στο γυαλί κάθε είδους διακοσμήσεις, με απόλυτη αξιοπιστία και βέλτιστη διάρκεια στο χρόνο.
Στην επιφάνεια των διαχωριστικών μπορούν μεταξύ άλλων να φιλοξενηθούν  λογότυπα της εταιρείας, αφηρημένα ή ρεαλιστικά θέματα, αποχρώσεις , χρώματα, φμπορούν να απεικονήώς και σκιάσεις και κάθε είδους παιχνίδια με την διαύγεια του γυαλιού.

Επιπλέον τα συστήματα VetroWall έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν εικόνες και  βίντεο απευθείας πάνω στους γυάλινους τοίχους. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι το VetroWall γυαλί + LCD αποδίδει στους χώρους το μέγιστο αισθητικό αποτέλεσμα  διασφαλίζοντας την πλήρη διαφάνεια, μεταμορφούμενο σε οθόνη υγρών κρυστάλλων μόνο όταν κάτι τέτοιο είναι επιθυμητό.

 

Διάθεση: ZIRAS OFFICE SOLUTION-www.ziras.gr

 

 
Search for materials
Αναζητήστε εδώ :
 
Search for materials
 
Events
> p_public 2016\"Παιδί και το δημόσιο χώρο\"

Η ομάδα p_public, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Χανίων, διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά, το φεστιβάλ “p_public 2Ο16”.

Φέτος, θα εστιάσουμε στην σχέση παιδιού και δημόσιου χώρου, μέσω συζητήσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου και δράσεων σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους της πόλης των Χανίων, άμεσα συνδεδεμένων με τον θεματικό άξονα του φεστιβάλ.