Είδος
> Κατοικίες (αστικές)
> Κατοικίες (εξοχικές)
> Καταστήματα
> Γραφεία
> Bar-café
> Έπιπλο/Αντικείμενο
> Εστιατόρια
> Ξενοδοχεία
> Άλλοι χώροι
> Inspiration Tools
 
Σχεδιαστές
> AC BAU
> Barruso Giorgio
> Hayon Jaime
> P2EN Architects
> QUAD Interiors Architecture
> Πολίδης & Συνεργάτες
> Vonsung
> Design X
> Karim Rashid
> Ctrlzak
> Innovo Constructions
> Art Wave
> Sybarite
> Customade
> Path Architecture
> JOA - Jensen & Skodvin Arkitektkontor
> Μυρτώ Κιούρτη και Κώστας Τσιαμπάος
> Καμπά Δήμητρα
> Concept comm
> Art & Design Group
> Emcor
> Ελίνα Χατζηχρόνογλου
> Δημήτρης Φιλιππιτζής
> Convartis
> Μπίνου Μαρία
> Rkitekts
 
Eγγραφείτε εδώ για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας.
E-MAIL:
 
3DS MAX
1

Το Autodesk® 3ds Max® προσφέρει σε επαγγελματίες που ασχολούνται με το animation και τα τρισδιάστατα γραφικά, αλλά και σε επιχειρήσεις τηλεοπτικών παραγωγών, διαφημιστικές εταιρίες και γενικότερα σε όσους ασχολούνται με την ανάπτυξη παιχνιδιών, τα οπτικά εφφέ, την τηλεοπτική και κινηματογραφική παραγωγή, ένα σύνολο από πανίσχυρα εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας που πολλαπλασιάζουν την αποτελεσματικότητα, δίνουν πολλαπλές επιλογές απεικόνισης και επιταχύνουν σημαντικά τον χρόνο παραγωγής. Χαρακτηριστικό είναι πως το Autodesk® 3ds Max® είναι «υπεύθυνο» για πολλά δημοφιλή  παιχνίδια, και ταινίες. Το Autodesk® 3ds Max® Design επιτρέπει σε αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και ειδικούς του τομέα των φωτορεαλιστικών αποδόσεων να επικοινωνήσουν πλήρως τις ιδέες τους είτε αυτές βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο είτε σε τελική μορφή. Το 3ds Max Design επιτρέπει σε αυτούς τους επαγγελματίες γρηγορότερη και αποδοτικότερη εργασία και καλύτερη διασύνδεση με προϊόντα που βασίζονται στο AutoCAD® και το Revit®. Βασικά χαρακτηριστικά: Animation, Modeling, Ανάθεση υλικών UV, Επιδερμίδες, Animation Χαρακτήρων, Rendering, Μαλλιά, τρίχωμα Ρούχα, Οπτικοποίηση Σχεδίων.

 

ΔΙΑΘΕΣΗ: ACE HELLAS- www.ace-hellas.gr

 
Search for materials
Αναζητήστε εδώ :
 
Search for materials
 
Events
> p_public 2016\"Παιδί και το δημόσιο χώρο\"

Η ομάδα p_public, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Χανίων, διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά, το φεστιβάλ “p_public 2Ο16”.

Φέτος, θα εστιάσουμε στην σχέση παιδιού και δημόσιου χώρου, μέσω συζητήσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου και δράσεων σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους της πόλης των Χανίων, άμεσα συνδεδεμένων με τον θεματικό άξονα του φεστιβάλ.