Είδος
> Κατοικίες (αστικές)
> Κατοικίες (εξοχικές)
> Καταστήματα
> Γραφεία
> Bar-café
> Έπιπλο/Αντικείμενο
> Εστιατόρια
> Ξενοδοχεία
> Άλλοι χώροι
> Inspiration Tools
 
Σχεδιαστές
> AC BAU
> Barruso Giorgio
> Hayon Jaime
> P2EN Architects
> QUAD Interiors Architecture
> Πολίδης & Συνεργάτες
> Vonsung
> Design X
> Karim Rashid
> Ctrlzak
> Innovo Constructions
> Art Wave
> Sybarite
> Customade
> Path Architecture
> JOA - Jensen & Skodvin Arkitektkontor
> Μυρτώ Κιούρτη και Κώστας Τσιαμπάος
> Καμπά Δήμητρα
> Concept comm
> Art & Design Group
> Emcor
> Ελίνα Χατζηχρόνογλου
> Δημήτρης Φιλιππιτζής
> Convartis
> Μπίνου Μαρία
> Rkitekts
 
Eγγραφείτε εδώ για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας.
E-MAIL:
 
Atrium Prestige Spa Resort & Villas
1

Εμπλουτίζοντας περαιτέρω το portfolio της στον τομέα των μεγάλων μη οικιστικών έργων, η Ideal Standard εξοπλίζει με προϊόντα της το 5* Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas στη Ρόδο. Τα εν λόγω προϊόντα, που ξεχωρίζουν για την διακριτική, κομψή πολυτέλεια και το σύγχρονο design τους χρησιμοποιήθηκαν σε συνολικά 254 δωμάτια, παραθαλάσσιες βίλες καθώς και όλους τους δημόσιους χώρους μπάνιου του πολυτελούς ξενοδοχείου, που είναι χτισμένο αμφιθεατρικά σε έκταση 100.000 τετραγωνικών μέτρων στη περιοχή Λαχανιά.

Πρόκειται για ένα project υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής, εναρμονισμένο με τη νησιώτικη αρχιτεκτονική του ξενοδοχειακού συγκροτήματος. “ Το Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas είναι ένας χώρος – υπόδειγμα στην αγορά του Τουρισμού, γι αυτό και τα είδη μπάνιου και ευεξίας που επιλέχθηκαν ανήκουν στις κορυφαίες βαθμίδες,  από πλευράς σχεδιασμού εργονομίας και τεχνολογικών καινοτομιών” αναφέρει ο Διευθυντής του Τμήματος Έργων & Προδιαγραφών της Ideal Standard International στην Ελλάδα, κ. Γιάννης Κουφαλιτάκης.

Τα προϊόντα της Ideal Standard που επιλέχθηκαν για τα δωμάτια και για τους δημόσιους χώρους του Atrium Prestige Thalasso Spa Resort & Villas είναι η κατασκευασμένη από ένα επαναστατικό απαλό υλικό, πρωτοποριακή μπανιέρα ‘Soft Bath’, που παίρνει το σχήμα του σώματος του χρήστη, μπανιέρες υδρομασάζ των σειρών ‘WWW Round’ και ‘Aqua – Rhodes’, είδη υγιεινής ‘Mia’, νιπτήρες ‘Mistral’ καθώς και μπαταρίες ‘Orius’.

 

2
 
Search for materials
Αναζητήστε εδώ :
 
Search for materials
 
Events
> p_public 2016\"Παιδί και το δημόσιο χώρο\"

Η ομάδα p_public, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Χανίων, διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά, το φεστιβάλ “p_public 2Ο16”.

Φέτος, θα εστιάσουμε στην σχέση παιδιού και δημόσιου χώρου, μέσω συζητήσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου και δράσεων σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους της πόλης των Χανίων, άμεσα συνδεδεμένων με τον θεματικό άξονα του φεστιβάλ.