Είδος
> Κατοικίες (αστικές)
> Κατοικίες (εξοχικές)
> Καταστήματα
> Γραφεία
> Bar-café
> Έπιπλο/Αντικείμενο
> Εστιατόρια
> Ξενοδοχεία
> Άλλοι χώροι
> Inspiration Tools
 
Σχεδιαστές
> AC BAU
> Barruso Giorgio
> Hayon Jaime
> P2EN Architects
> QUAD Interiors Architecture
> Πολίδης & Συνεργάτες
> Vonsung
> Design X
> Karim Rashid
> Ctrlzak
> Innovo Constructions
> Art Wave
> Sybarite
> Customade
> Path Architecture
> JOA - Jensen & Skodvin Arkitektkontor
> Μυρτώ Κιούρτη και Κώστας Τσιαμπάος
> Καμπά Δήμητρα
> Concept comm
> Art & Design Group
> Emcor
> Ελίνα Χατζηχρόνογλου
> Δημήτρης Φιλιππιτζής
> Convartis
> Μπίνου Μαρία
> Rkitekts
 
Eγγραφείτε εδώ για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας.
E-MAIL:
 
SELECT * FROM `articles` WHERE (`gallery` = 11 OR `category` LIKE '%;11;%') AND `active` = 1 AND `name` IS NOT NULL AND `name` <> '' AND `author` = 9 ORDER BY `date` DESC
inspiration |
Design X

Το γραφείο αρχιτεκτονικής και διακόσμησης Design X δραστηριοποιείται τα τελευταία πέντε χρόνια στη μελέτη, κατασκευή και επίβλεψη επαγγελματικών χώρων και κατοικιών. Με έδρα τα Χανιά, η Design X αναλαμβάνει και διεκπεραιώνει ποικίλα project, δείχνοντας πλήρη προσαρμοστικότητα στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε έργου και δίνοντας πάντα ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, την πρωτοπορία και τη λειτουργικότητα. Στόχος της είναι ο συνδυασμός των απαιτήσεων κάθε κατασκευής με το εργονομικά και αισθητικά "ορθό", ώστε ο τελικά διαμορφωμένος χώρος να ικανοποιεί τον ιδιοκτήτη και τους τελικούς χρήστες με το ύφος του.

 
X Pose by Design X |
Καταστήματα > 26.11.2012

Ένα κατάστημα επώνυμης ένδυσης & υπόδησης για άνδρες και γυναίκες στο κέντρο μιας ζωντανής εμπορικής αγοράς, στα Χανιά της Κρήτης, και το αντίστοιχό του για τους μικρούς καταναλωτές, ήταν τα δύο έργα που κλήθηκε να διαμορφώσει η Design X, δημιουργώντας μια αίσθηση πολυτέλειας με μοντέρνο ύφος.
Του Κωνσταντίνου Γλεντουσάκη

Search for materials
Αναζητήστε εδώ :
 
Search for materials
 
Events
> p_public 2016\"Παιδί και το δημόσιο χώρο\"

Η ομάδα p_public, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Χανίων, διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά, το φεστιβάλ “p_public 2Ο16”.

Φέτος, θα εστιάσουμε στην σχέση παιδιού και δημόσιου χώρου, μέσω συζητήσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου και δράσεων σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους της πόλης των Χανίων, άμεσα συνδεδεμένων με τον θεματικό άξονα του φεστιβάλ.