Είδος
> Κατοικίες (αστικές)
> Κατοικίες (εξοχικές)
> Καταστήματα
> Γραφεία
> Bar-café
> Έπιπλο/Αντικείμενο
> Εστιατόρια
> Ξενοδοχεία
> Άλλοι χώροι
> Inspiration Tools
 
Σχεδιαστές
> AC BAU
> Barruso Giorgio
> Hayon Jaime
> P2EN Architects
> QUAD Interiors Architecture
> Πολίδης & Συνεργάτες
> Vonsung
> Design X
> Karim Rashid
> Ctrlzak
> Innovo Constructions
> Art Wave
> Sybarite
> Customade
> Path Architecture
> JOA - Jensen & Skodvin Arkitektkontor
> Μυρτώ Κιούρτη και Κώστας Τσιαμπάος
> Καμπά Δήμητρα
> Concept comm
> Art & Design Group
> Emcor
> Ελίνα Χατζηχρόνογλου
> Δημήτρης Φιλιππιτζής
> Convartis
> Μπίνου Μαρία
> Rkitekts
 
Eγγραφείτε εδώ για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας.
E-MAIL:
 
SELECT * FROM `articles` WHERE (`gallery` = 11 OR `category` LIKE '%;11;%') AND `active` = 1 AND `name` IS NOT NULL AND `name` <> '' AND `author` = 8 ORDER BY `date` DESC
inspiration |
Vonsung

Η ομάδα Vonsung, με έδρα το Λονδίνο, είναι ένα design studio με πολλαπλές δραστηριότητες και υπηρεσίες, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα, από το σχεδιασμό του brand identity μέχρι τη διαμόρφωση του εσωτερικού χώρου ενός καταστήματος. Η φιλοσοφία της ομάδας συνοψίζεται στην πεποίθηση ότι το design ισοδυναμεί με τη δύναμη, η οποία μπορεί να επικοινωνήσει οποιοδήποτε επιθυμητό μήνυμα. Με εξαιρετικά ονόματα στο πελατολόγιό του, όπως τα Design Museum του Λονδίνου, Βlenheim Books, Louise Blouin Foundation, Mayfair Pharmacy και άλλα, το studio Vonsung μπορεί να καυχιέται ότι αποτελεί ένα ισχυρό χαρτί στον κλάδο του creative design.
 
Viet Hoa Cafe |
Bar-café > 05.12.2013

Το Viet Hoa Cafe βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στην οδό Kingsland Road του Λονδίνου, έχοντας κερδίσει την αναγνώριση και την προτίμηση του κοινού, καθώς αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα βιετναμέζικα εστιατόρια στο Shoreditch. Ωστόσο, η συνεχής ανάπτυξη παρόμοιων εστιατορίων στην περιοχή δημιούργησε την ανάγκη για ανακαίνισή του, ώστε να παραμείνει επίκαιρο και αγαπητό.

Της Άντας Μακρή

Search for materials
Αναζητήστε εδώ :
 
Search for materials
 
Events
> p_public 2016\"Παιδί και το δημόσιο χώρο\"

Η ομάδα p_public, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Χανίων, διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά, το φεστιβάλ “p_public 2Ο16”.

Φέτος, θα εστιάσουμε στην σχέση παιδιού και δημόσιου χώρου, μέσω συζητήσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου και δράσεων σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους της πόλης των Χανίων, άμεσα συνδεδεμένων με τον θεματικό άξονα του φεστιβάλ.