Είδος
> Κατοικίες (αστικές)
> Κατοικίες (εξοχικές)
> Καταστήματα
> Γραφεία
> Bar-café
> Έπιπλο/Αντικείμενο
> Εστιατόρια
> Ξενοδοχεία
> Άλλοι χώροι
> Inspiration Tools
 
Σχεδιαστές
> AC BAU
> Barruso Giorgio
> Hayon Jaime
> P2EN Architects
> QUAD Interiors Architecture
> Πολίδης & Συνεργάτες
> Vonsung
> Design X
> Karim Rashid
> Ctrlzak
> Innovo Constructions
> Art Wave
> Sybarite
> Customade
> Path Architecture
> JOA - Jensen & Skodvin Arkitektkontor
> Μυρτώ Κιούρτη και Κώστας Τσιαμπάος
> Καμπά Δήμητρα
> Concept comm
> Art & Design Group
> Emcor
> Ελίνα Χατζηχρόνογλου
> Δημήτρης Φιλιππιτζής
> Convartis
> Μπίνου Μαρία
> Rkitekts
 
Eγγραφείτε εδώ για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας.
E-MAIL:
 
SELECT * FROM `articles` WHERE (`gallery` = 11 OR `category` LIKE '%;11;%') AND `active` = 1 AND `name` IS NOT NULL AND `name` <> '' AND `author` = 7 ORDER BY `date` DESC
inspiration |
Πολίδης & Συνεργάτες

Η εταιρεία Πολίδης & Συνεργάτες δημιουργεί από το 1970 στον τομέα της εσωτερικής αρχιτεκτονικής μελέτης, πρωτοποριακά και δυναμικά έργα σε πολυκαταστήματα, επαγγελματικούς χώρους, εξειδικευμένα καταστήματα, αλυσίδες εταιρειών, shop-in-shops, γραφεία και κατοικίες. Η πολυετής και πολυποίκιλη εμπειρία των στελεχών της εταιρείας, την καθιστούν μία από τις πλέον δυνατές και καταξιωμένες παρουσίες στο χώρο με έντονη και διακεκριμένη δράση.

 
S/M ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός ΑΕ |
Καταστήματα > 20.11.2012

Την αρχιτεκτονική μελέτη και διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων του καινούργιου καταστήματος supermarket της αλυσίδας ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός ΑΕ στην Αίγινα ολοκλήρωσε με επιτυχία η εταιρεία Πολίδης & Συνεργάτες. Ο διαμορφωμένος χώρος εξυπηρετεί τις ιδιαίτερες λειτουργικές ανάγκες του καταστήματος, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μια ευχάριστη αγοραστική εμπειρία στον τελικό καταναλωτή. Του Νίκου Πολίδη

Search for materials
Αναζητήστε εδώ :
 
Search for materials
 
Events
> p_public 2016\"Παιδί και το δημόσιο χώρο\"

Η ομάδα p_public, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Χανίων, διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά, το φεστιβάλ “p_public 2Ο16”.

Φέτος, θα εστιάσουμε στην σχέση παιδιού και δημόσιου χώρου, μέσω συζητήσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου και δράσεων σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους της πόλης των Χανίων, άμεσα συνδεδεμένων με τον θεματικό άξονα του φεστιβάλ.