Είδος
> Κατοικίες (αστικές)
> Κατοικίες (εξοχικές)
> Καταστήματα
> Γραφεία
> Bar-café
> Έπιπλο/Αντικείμενο
> Εστιατόρια
> Ξενοδοχεία
> Άλλοι χώροι
> Inspiration Tools
 
Σχεδιαστές
> AC BAU
> Barruso Giorgio
> Hayon Jaime
> P2EN Architects
> QUAD Interiors Architecture
> Πολίδης & Συνεργάτες
> Vonsung
> Design X
> Karim Rashid
> Ctrlzak
> Innovo Constructions
> Art Wave
> Sybarite
> Customade
> Path Architecture
> JOA - Jensen & Skodvin Arkitektkontor
> Μυρτώ Κιούρτη και Κώστας Τσιαμπάος
> Καμπά Δήμητρα
> Concept comm
> Art & Design Group
> Emcor
> Ελίνα Χατζηχρόνογλου
> Δημήτρης Φιλιππιτζής
> Convartis
> Μπίνου Μαρία
> Rkitekts
 
Eγγραφείτε εδώ για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας.
E-MAIL:
 
SELECT * FROM `articles` WHERE (`gallery` = 11 OR `category` LIKE '%;11;%') AND `active` = 1 AND `name` IS NOT NULL AND `name` <> '' AND `author` = 4 ORDER BY `date` DESC
inspiration |
Barruso Giorgio

Ο αρχιτέκτονας Giorgio Borruso, γεννημένος στην Ιταλία το 1968 και απόφοιτος της πολυτεχνικής σχολής του Παλέρμο, έχει να επιδείξει ένα πλούσιο portfolio από projects, που πολλοί διάσημοι σχεδιαστές και αρχιτέκτονες θα ζήλευαν. Ονόματα όπως τα Miss Sixty, Fornarina, Paul Frank, La Murrina, Fila, Snaidero, Caruso Affiliated και Family τον εμπιστεύθηκαν για το σχεδιασμό των χώρων τους. Έχοντας ιδρύσει την ομώνυμη σχεδιαστική ομάδα, η οποία συγκεντρώνει στο ενεργητικό της πολυάριθμα βραβεία, τιμές και αφιερώματα, έχει δημιουργήσει πολλά πρωτοποριακά projects, που κινούνται στους χώρους της αρχιτεκτονικής, του interior design, αλλά και του industrial design. Χρησιμοποιώντας ασυνήθιστους συνδυασμούς υλικών και κινούμενα σε πρωτότυπες και δυναμικές γραμμές, τα projects της ομάδας έχουν κερδίσει το ενδιαφέρον όσων λατρεύουν την αρχιτεκτονική αλλά και τα κολακευτικά σχόλια του διεθνούς Τύπου. Κλείνοντας τη σύντομη αναφορά στον Borruso, ο οποίος από το 1998 ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες, πρέπει να μνημονεύσουμε την πληθώρα σημαντικών βραβείων που αποδεικνύουν την αξία και τη σημασία του έργου του. Μεταξύ αυτών, αξίζει να αναφέρουμε τα Designer of the Year (1995), Retail Design Luminary (2006), Store of the Year (2004, 2006, 2009), American Architecture Award (2007), International Architecture Award (2008), IIDA Interior Design Award (2009), Retail Designer Influencer (2009), ARE Design Award (2010) και επιπλέον επτά βραβεία Good Design Awards και τέσσερα Red Dot Design Awards.

 
Zu+Elements by Giorgio Barruso |
Καταστήματα > 31.10.2013

Η ιταλική φίρμα ρούχων Zu+Elements ιδρύθηκε το 2002 και έκτοτε έχει εδραιώσει ...

Search for materials
Αναζητήστε εδώ :
 
Search for materials
 
Events
> p_public 2016\"Παιδί και το δημόσιο χώρο\"

Η ομάδα p_public, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Χανίων, διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά, το φεστιβάλ “p_public 2Ο16”.

Φέτος, θα εστιάσουμε στην σχέση παιδιού και δημόσιου χώρου, μέσω συζητήσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου και δράσεων σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους της πόλης των Χανίων, άμεσα συνδεδεμένων με τον θεματικό άξονα του φεστιβάλ.