Είδος
> Κατοικίες (αστικές)
> Κατοικίες (εξοχικές)
> Καταστήματα
> Γραφεία
> Bar-café
> Έπιπλο/Αντικείμενο
> Εστιατόρια
> Ξενοδοχεία
> Άλλοι χώροι
> Inspiration Tools
 
Σχεδιαστές
> AC BAU
> Barruso Giorgio
> Hayon Jaime
> P2EN Architects
> QUAD Interiors Architecture
> Πολίδης & Συνεργάτες
> Vonsung
> Design X
> Karim Rashid
> Ctrlzak
> Innovo Constructions
> Art Wave
> Sybarite
> Customade
> Path Architecture
> JOA - Jensen & Skodvin Arkitektkontor
> Μυρτώ Κιούρτη και Κώστας Τσιαμπάος
> Καμπά Δήμητρα
> Concept comm
> Art & Design Group
> Emcor
> Ελίνα Χατζηχρόνογλου
> Δημήτρης Φιλιππιτζής
> Convartis
> Μπίνου Μαρία
> Rkitekts
 
Eγγραφείτε εδώ για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας.
E-MAIL:
 
SELECT * FROM `articles` WHERE (`gallery` = 11 OR `category` LIKE '%;11;%') AND `active` = 1 AND `name` IS NOT NULL AND `name` <> '' AND `author` = 27 ORDER BY `date` DESC
inspiration |
Rkitekts

Το αρχιτεκτονικό γραφείο RKITEKTS ιδρύθηκε το 2000 από τον Επαμεινώνδα Δασκαλάκη. Με υπόβαθρο τη μέχρι τότε μελετητική και κατασκευαστική εμπειρία σε ποικίλων μορφών και ειδών ιδιωτικά και δημόσια έργα (συνεργασίες με γραφεία στην Ελλάδα και στην Αμερική, 1990-2004: Rolando Gutierrez Architects, Hickok-Warner Architects, Κωστής Δασκαλάκης & Συνεργάτες,  ΑΕΤΕΡ Α.Ε.  Χ. Μπουγαδέλλης & Συνεργάτες, Ελληνική Μηχανολογική Α.Ε.), σχηματίστηκε το προσωπικό αρχιτεκτονικό σχήμα. Βασική αρχή του σχήματος αυτού, είναι μια ανοικτή σε σχεδιαστικούς -και όχι μόνο- επαναπροσδιορισμούς της σχέσης ενός έργου-θέματος με τους ιδιοκτήτες και χρήστες τους, αρχιτέκτονες, λοιπούς συν-μελετητές, εικαστικούς και κατασκευαστές συντελεστές του, μέσα από μια σειρά άκρως επαγγελματικών συνεργασιών.

Στους τομείς των ενδιαφερόντων του γραφείου ανήκουν ο σχεδιασμός κτιρίων ελαχίστων ρύπων, η εκμετάλλευση παθητικών μορφών ενέργειας, η έρευνα σε θέματα τυπολογιών αστικού τοπίου, οι συνεργασίες με αρχιτεκτονικά γραφεία του εξωτερικού και η επίλυση τεχνικών θεμάτων απαιτητικών κατασκευών. Συγχρόνως, τμήμα του γραφείου ασχολείται με την επίβλεψη ή και διεύθυνση κατασκευής των έργων.

Τα έργα μας περιλαμβάνουν μελέτες και επιβλέψεις ανέγερσης νέων μονοκατοικιών, αποκαταστάσεις διατηρητέων, αστικά και εξοχικά συγκροτήματα κατοικιών, αναδιαμόρφωση ξενοδοχειακών μονάδων, κτίρια επαγγελματικών χρήσεων, πολυχώρους αναψυχής, καταστήματα, διαμορφώσεις υπαίθριων χώρων, διαμορφώσεις εσωτερικών χώρων, καθώς και σχεδιασμό και κατασκευή επίπλων.

 
Ζαχαροπλαστείο PRALINA στην Κύπρο |
Καταστήματα > 30.01.2013
Search for materials
Αναζητήστε εδώ :
 
Search for materials
 
Events
> p_public 2016\"Παιδί και το δημόσιο χώρο\"

Η ομάδα p_public, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Χανίων, διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά, το φεστιβάλ “p_public 2Ο16”.

Φέτος, θα εστιάσουμε στην σχέση παιδιού και δημόσιου χώρου, μέσω συζητήσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου και δράσεων σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους της πόλης των Χανίων, άμεσα συνδεδεμένων με τον θεματικό άξονα του φεστιβάλ.