Είδος
> Κατοικίες (αστικές)
> Κατοικίες (εξοχικές)
> Καταστήματα
> Γραφεία
> Bar-café
> Έπιπλο/Αντικείμενο
> Εστιατόρια
> Ξενοδοχεία
> Άλλοι χώροι
> Inspiration Tools
 
Σχεδιαστές
> AC BAU
> Barruso Giorgio
> Hayon Jaime
> P2EN Architects
> QUAD Interiors Architecture
> Πολίδης & Συνεργάτες
> Vonsung
> Design X
> Karim Rashid
> Ctrlzak
> Innovo Constructions
> Art Wave
> Sybarite
> Customade
> Path Architecture
> JOA - Jensen & Skodvin Arkitektkontor
> Μυρτώ Κιούρτη και Κώστας Τσιαμπάος
> Καμπά Δήμητρα
> Concept comm
> Art & Design Group
> Emcor
> Ελίνα Χατζηχρόνογλου
> Δημήτρης Φιλιππιτζής
> Convartis
> Μπίνου Μαρία
> Rkitekts
 
Eγγραφείτε εδώ για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας.
E-MAIL:
 
SELECT * FROM `articles` WHERE (`gallery` = 11 OR `category` LIKE '%;11;%') AND `active` = 1 AND `name` IS NOT NULL AND `name` <> '' AND `author` = 25 ORDER BY `date` DESC
inspiration |
Convartis

Η εταιρεία Convartis δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών, της διαμόρφωσης και του εξοπλισμού επαγγελματικών χώρων (καταστήματα, γραφεία, φαρμακεία, ξενοδοχεία). Η εταιρεία διαθέτει διαρκώς καταρτιζόμενο ανθρώπινο δυναμικό και προδιαγραφές υψηλής ποιότητας ώστε να εξασφαλίζει ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της. Η Convartis παρέχει συνολικές λύσεις, τηρεί τα χρονικά και οικονομικά περιθώρια των έργων που αναλαμβάνει, ενώ παράλληλα διατηρεί τα υψηλά επίπεδα στην ποιότητα των κατασκευών της. Στόχοι της εταιρείας είναι αφενός η ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη και η διατήρηση υψηλών προδιαγραφών ποιότητας και αφετέρου η διερεύνηση της παραγωγής τεχνικών έργων σε νέους τομείς.

 
skouropoulos by Convartis |
Καταστήματα > 11.07.2013

Η εταιρεία Convartis ανέλαβε το σχεδιασμό και την κατασκευή του καταστήματος Skouropoulos, το οποίο βρίσκεται σε έναν από τους βασικότερους άξονες της ανατολικής Θεσσαλονίκης, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως. Στόχος και φιλοδοξία των ιδιοκτητών του καταστήματος είναι να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις του καταναλωτή για έπιπλα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Search for materials
Αναζητήστε εδώ :
 
Search for materials
 
Events
> p_public 2016\"Παιδί και το δημόσιο χώρο\"

Η ομάδα p_public, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Χανίων, διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά, το φεστιβάλ “p_public 2Ο16”.

Φέτος, θα εστιάσουμε στην σχέση παιδιού και δημόσιου χώρου, μέσω συζητήσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου και δράσεων σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους της πόλης των Χανίων, άμεσα συνδεδεμένων με τον θεματικό άξονα του φεστιβάλ.