Είδος
> Κατοικίες (αστικές)
> Κατοικίες (εξοχικές)
> Καταστήματα
> Γραφεία
> Bar-café
> Έπιπλο/Αντικείμενο
> Εστιατόρια
> Ξενοδοχεία
> Άλλοι χώροι
> Inspiration Tools
 
Σχεδιαστές
> AC BAU
> Barruso Giorgio
> Hayon Jaime
> P2EN Architects
> QUAD Interiors Architecture
> Πολίδης & Συνεργάτες
> Vonsung
> Design X
> Karim Rashid
> Ctrlzak
> Innovo Constructions
> Art Wave
> Sybarite
> Customade
> Path Architecture
> JOA - Jensen & Skodvin Arkitektkontor
> Μυρτώ Κιούρτη και Κώστας Τσιαμπάος
> Καμπά Δήμητρα
> Concept comm
> Art & Design Group
> Emcor
> Ελίνα Χατζηχρόνογλου
> Δημήτρης Φιλιππιτζής
> Convartis
> Μπίνου Μαρία
> Rkitekts
 
Eγγραφείτε εδώ για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας.
E-MAIL:
 
SELECT * FROM `articles` WHERE (`gallery` = 11 OR `category` LIKE '%;11;%') AND `active` = 1 AND `name` IS NOT NULL AND `name` <> '' AND `author` = 21 ORDER BY `date` DESC
inspiration |
Art & Design Group

Η Art & Design Group είναι μια δυναμική επιχείρηση, η οποία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του πελάτη, τονίζοντας τη σπουδαιότητα φόρμας, χρωμάτων, υλικών και φωτός στη δόμηση του χώρου. Με βάση τη μελέτη κάθε έργου και την εμπειρία της δημιουργεί ένα χώρο ευχάριστο και λειτουργικό, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Οι μελέτες που έχει εκπονήσει, από την ίδρυσή της το 1998 μέχρι σήμερα, αφορούν κατοικίες, αποκατάσταση και εξοπλισμό δημόσιων και ιδιωτικών χώρων, σχεδιασμό γραφείων, εστιατορίων, εμπορικών καταστημάτων κλπ. Επίσης, ένας σημαντικός τομέας στον οποίο η εταιρεία δραστηριοποιείται είναι ο σχεδιασμός και η κατασκευή επίπλων. Κοινό στοιχείο όλων των εφαρμογών αποτελεί η αντίληψη των στελεχών της ότι το σχέδιο οφείλει να υπηρετεί τις ανάγκες του ανθρώπου, εκμεταλλευόμενο την τεχνολογία και προσαρμοσμένο στην τέχνη.

 
BDF Beiersdorf Hellas by Art & design group |
Γραφεία > 09.09.2013


Η Art & design group ανέλαβε την μελέτη και την διαμόρφωση σε πολυχώρο ενός τμήματος των εγκαταστάσεων της BDF Beiersdorf Hellas, θυγατρικής του ομώνυμου γερμανικού ομίλου, με αντικείμενο την εμπορική εκμετάλευση στη χώρα μας, των δημοφιλών επώνυμων προϊόντων Nivea, Atrix Duo, Hansaplast. Της Καίτης Παπαδοπούλου

Search for materials
Αναζητήστε εδώ :
 
Search for materials
 
Events
> p_public 2016\"Παιδί και το δημόσιο χώρο\"

Η ομάδα p_public, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Χανίων, διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά, το φεστιβάλ “p_public 2Ο16”.

Φέτος, θα εστιάσουμε στην σχέση παιδιού και δημόσιου χώρου, μέσω συζητήσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου και δράσεων σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους της πόλης των Χανίων, άμεσα συνδεδεμένων με τον θεματικό άξονα του φεστιβάλ.