Είδος
> Κατοικίες (αστικές)
> Κατοικίες (εξοχικές)
> Καταστήματα
> Γραφεία
> Bar-café
> Έπιπλο/Αντικείμενο
> Εστιατόρια
> Ξενοδοχεία
> Άλλοι χώροι
> Inspiration Tools
 
Σχεδιαστές
> AC BAU
> Barruso Giorgio
> Hayon Jaime
> P2EN Architects
> QUAD Interiors Architecture
> Πολίδης & Συνεργάτες
> Vonsung
> Design X
> Karim Rashid
> Ctrlzak
> Innovo Constructions
> Art Wave
> Sybarite
> Customade
> Path Architecture
> JOA - Jensen & Skodvin Arkitektkontor
> Μυρτώ Κιούρτη και Κώστας Τσιαμπάος
> Καμπά Δήμητρα
> Concept comm
> Art & Design Group
> Emcor
> Ελίνα Χατζηχρόνογλου
> Δημήτρης Φιλιππιτζής
> Convartis
> Μπίνου Μαρία
> Rkitekts
 
Eγγραφείτε εδώ για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας.
E-MAIL:
 
SELECT * FROM `articles` WHERE (`gallery` = 11 OR `category` LIKE '%;11;%') AND `active` = 1 AND `name` IS NOT NULL AND `name` <> '' AND `author` = 20 ORDER BY `date` DESC
inspiration |
Concept comm

Το γραφείο Concept Comm - interior design αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη δημιουργία (μελέτη, σχεδιασμός, επίβλεψη και κατασκευή) μοναδικών χώρων (γραφείων, εταιρειών, καταστημάτων, εκθέσεων, κατοικιών), που ικανοποιούν τον πελάτη με την αισθητική και λειτουργική τους αρτιότητα. Σε κάθε περίπτωση δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην επικοινωνία με τον πελάτη, την συνεχή αναζήτηση νέων τάσεων και πρωτοποριακών υλικών, τη δημιουργία ταυτότητας έργου που είναι απόρροια λεπτομερούς σχεδιασμού και ακριβούς προϋπολογισμού κόστους. Τέλος, δεν παραβλέπονται σημαντικοί παράγοντες που επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα, όπως η επιλογή και επίβλεψη εξειδικευμένων και δοκιμασμένων συνεργείων και η συνέπεια στον χρόνο παράδοσης.

 
raxevsky by Concept comm |
Καταστήματα > 08.07.2013

Το κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων Raxevsky, καταλαμβάνει τη γωνία μιας στοάς σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Νέας Σμύρνης. Ο ιδιαίτερης αισθητικής εσωτερικός χώρος, τον σχεδιασμό του οποίου υπογράφει το γραφείο Concept Comm, προσκαλεί τις καταναλώτριες στο φιλόξενο περιβάλλον του για να ανακαλύψουν και να αγοράσουν τα ενδύματα που τους ταιριάζουν.

Επιμέλεια: Άντα Μακρή

Search for materials
Αναζητήστε εδώ :
 
Search for materials
 
Events
> p_public 2016\"Παιδί και το δημόσιο χώρο\"

Η ομάδα p_public, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Χανίων, διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά, το φεστιβάλ “p_public 2Ο16”.

Φέτος, θα εστιάσουμε στην σχέση παιδιού και δημόσιου χώρου, μέσω συζητήσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου και δράσεων σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους της πόλης των Χανίων, άμεσα συνδεδεμένων με τον θεματικό άξονα του φεστιβάλ.