Είδος
> Κατοικίες (αστικές)
> Κατοικίες (εξοχικές)
> Καταστήματα
> Γραφεία
> Bar-café
> Έπιπλο/Αντικείμενο
> Εστιατόρια
> Ξενοδοχεία
> Άλλοι χώροι
> Inspiration Tools
 
Σχεδιαστές
> AC BAU
> Barruso Giorgio
> Hayon Jaime
> P2EN Architects
> QUAD Interiors Architecture
> Πολίδης & Συνεργάτες
> Vonsung
> Design X
> Karim Rashid
> Ctrlzak
> Innovo Constructions
> Art Wave
> Sybarite
> Customade
> Path Architecture
> JOA - Jensen & Skodvin Arkitektkontor
> Μυρτώ Κιούρτη και Κώστας Τσιαμπάος
> Καμπά Δήμητρα
> Concept comm
> Art & Design Group
> Emcor
> Ελίνα Χατζηχρόνογλου
> Δημήτρης Φιλιππιτζής
> Convartis
> Μπίνου Μαρία
> Rkitekts
 
Eγγραφείτε εδώ για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας.
E-MAIL:
 
SELECT * FROM `articles` WHERE (`gallery` = 11 OR `category` LIKE '%;11;%') AND `active` = 1 AND `name` IS NOT NULL AND `name` <> '' AND `author` = 2 ORDER BY `date` DESC
inspiration |
Hayon Jaime

Γεννημένος το 1974 στη Μαδρίτη, όπου σπούδασε βιομηχανικό σχέδιο, ο Jaime Hayon έχει κερδίσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον της διεθνούς σχεδιαστικής κοινότητας. Ο λόγος είναι αφενός τα εξαιρετικά του έργα, τα οποία καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα, από ιδιαίτερους, εμπορικούς και μη χώρους μέχρι χρηστικά έπιπλα και αντικείμενα, και αφετέρου η εκκεντρική του προσωπικότητα. Ο ίδιος δεν διστάζει να μασκαρευτεί ή να ντυθεί ροζ λαγουδάκι, προκειμένου να φωτογραφηθεί για κάποιο περιοδικό, ενώ η αισθητική του είναι αντισυμβατική και το δείχνει. Όπως δηλώνει, ο σχεδιασμός του αποσκοπεί στην αναζήτηση και την ανάδειξη των ανθρώπινου στοιχείου, δηλαδή του λάθους.
Ο Hayon έχει πάρει μέρος σε διεθνείς εκθέσεις, εκ των οποίων η Mediterranean Digital Baroque του 2003 στάθηκε κρίσιμη για την καριέρα του, αφού ήρθε σε επαφή με την ισπανική εταιρεία ειδών μπάνιου ArtQuitect, με την οποία και συνεργάστηκε. Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας ήταν η δημιουργία μιας φοβερής συλλογής ειδών μπάνιου, με στοιχεία μπαρόκ και αισθησιακά χρώματα. Η συλλογή αυτή, η οποία ξεπερνούσε κάθε φαντασία, εκτίναξε πραγματικά στα ύψη τις πωλήσεις της εταιρείας. Τέλος, ο Hayon έχει βραβευθεί πολλές φορές για το έργο του, ενώ το 2006 συγκαταλέχθηκε ανάμεσα στους 10 πιο σημαντικούς σχεδιαστές ολόκληρου του κόσμου.
 
Octium Jewelry |
Καταστήματα > 21.10.2013

Ένα εντυπωσιακό project από έναν εκκεντρικό ισπανό σχεδιαστή... Ο 36χρονος Jaime Hayon, μέσα από ένα ολοκαίνουριο έργο του παρόντος με έντονα στοιχεία ρετρό, μας ταξιδεύει στο παρελθόν, στην εποχή του αυθεντικά μοντέρνου.
Της Άντας Μακρή

Search for materials
Αναζητήστε εδώ :
 
Search for materials
 
Events
> p_public 2016\"Παιδί και το δημόσιο χώρο\"

Η ομάδα p_public, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Χανίων, διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά, το φεστιβάλ “p_public 2Ο16”.

Φέτος, θα εστιάσουμε στην σχέση παιδιού και δημόσιου χώρου, μέσω συζητήσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου και δράσεων σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους της πόλης των Χανίων, άμεσα συνδεδεμένων με τον θεματικό άξονα του φεστιβάλ.