Είδος
> Κατοικίες (αστικές)
> Κατοικίες (εξοχικές)
> Καταστήματα
> Γραφεία
> Bar-café
> Έπιπλο/Αντικείμενο
> Εστιατόρια
> Ξενοδοχεία
> Άλλοι χώροι
> Inspiration Tools
 
Σχεδιαστές
> AC BAU
> Barruso Giorgio
> Hayon Jaime
> P2EN Architects
> QUAD Interiors Architecture
> Πολίδης & Συνεργάτες
> Vonsung
> Design X
> Karim Rashid
> Ctrlzak
> Innovo Constructions
> Art Wave
> Sybarite
> Customade
> Path Architecture
> JOA - Jensen & Skodvin Arkitektkontor
> Μυρτώ Κιούρτη και Κώστας Τσιαμπάος
> Καμπά Δήμητρα
> Concept comm
> Art & Design Group
> Emcor
> Ελίνα Χατζηχρόνογλου
> Δημήτρης Φιλιππιτζής
> Convartis
> Μπίνου Μαρία
> Rkitekts
 
Eγγραφείτε εδώ για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας.
E-MAIL:
 
SELECT * FROM `articles` WHERE (`gallery` = 11 OR `category` LIKE '%;11;%') AND `active` = 1 AND `name` IS NOT NULL AND `name` <> '' AND `author` = 17 ORDER BY `date` DESC
inspiration |
JOA - Jensen & Skodvin Arkitektkontor

Δυο νέοι αρχιτέκτονες, οι Jan Olav Jensen και Borre Skodvin, ίδρυσαν το 1995 την εταιρεία JOA - Jensen & Skodvin Arkitektkontor (www.jsa.no). Ο Jan Olav Jensen έχει να επιδείξει μια πλούσια δραστηριότητα, καθώς σπούδασε στο Oslo School of Architecture & Design, όπου λίγο αργότερα δίδαξε ως καθηγητής. Επιπλέον, έχει συμμετάσχει σε διάφορες κριτικές επιτροπές πανεπιστημίων και θεσμών, ενώ έχει λάβει τα βραβεία Aga Khan Award for Architecture και Swedish Prince Eugen Medal. Απόφοιτος του ίδιου πανεπιστημίου, ο Borre Skodvin είναι σήμερα ο διευθυντής του Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής στο Oslo School of Design and Architecture. Ανάλογης και εξίσου σημαντικής πορείας με τον Jensen, ο Borre θεωρείται σήμερα ένας έξοχος λέκτορας διεθνούς εμβέλειας και βεβαίως ένας πολύ καλός σχεδιαστής. Μέσα σε αυτά τα 15 χρόνια παρουσίας, η ομάδα που διευθύνουν από κοινού έχει αναλάβει πολλά και δύσκολα ιδιωτικά και δημόσια projects. Έχοντας καθένα το δικό του ιδιαίτερο χαρακτήρα -από το μοναστήρι Tautra Maria μέχρι τα κεντρικά γραφεία του Νορβηγικού Κέντρου Αρχιτεκτονικής & Design στο Όσλο και από τους σταθμούς Sinsen και Storo στο μετρό του Όσλο μέχρι το Gleichenberg Thermal Bath, ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο & spa στην ομώνυμη περιοχή της Αυστρίας- καταδεικνύουν τις πολυσχιδείς σχεδιαστικές αρετές της JOA.

 
Juvet Landscape Hotel |
Ξενοδοχεία > 28.03.2013

Το Juvet Landscape Hotel βρίσκεται σε ένα μοναδικό καταπράσινο τοπίο, στην επαρχία της Νορβηγίας. Πλήρως εναρμονισμένο με το περιβάλλον του, αυτό το project υπόσχεται να αλλάξει την έννοια του "ξενοδοχείου", όπως την γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Της Άντας Μακρή

Search for materials
Αναζητήστε εδώ :
 
Search for materials
 
Events
> p_public 2016\"Παιδί και το δημόσιο χώρο\"

Η ομάδα p_public, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Χανίων, διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά, το φεστιβάλ “p_public 2Ο16”.

Φέτος, θα εστιάσουμε στην σχέση παιδιού και δημόσιου χώρου, μέσω συζητήσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου και δράσεων σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους της πόλης των Χανίων, άμεσα συνδεδεμένων με τον θεματικό άξονα του φεστιβάλ.