Είδος
> Κατοικίες (αστικές)
> Κατοικίες (εξοχικές)
> Καταστήματα
> Γραφεία
> Bar-café
> Έπιπλο/Αντικείμενο
> Εστιατόρια
> Ξενοδοχεία
> Άλλοι χώροι
> Inspiration Tools
 
Σχεδιαστές
> AC BAU
> Barruso Giorgio
> Hayon Jaime
> P2EN Architects
> QUAD Interiors Architecture
> Πολίδης & Συνεργάτες
> Vonsung
> Design X
> Karim Rashid
> Ctrlzak
> Innovo Constructions
> Art Wave
> Sybarite
> Customade
> Path Architecture
> JOA - Jensen & Skodvin Arkitektkontor
> Μυρτώ Κιούρτη και Κώστας Τσιαμπάος
> Καμπά Δήμητρα
> Concept comm
> Art & Design Group
> Emcor
> Ελίνα Χατζηχρόνογλου
> Δημήτρης Φιλιππιτζής
> Convartis
> Μπίνου Μαρία
> Rkitekts
 
Eγγραφείτε εδώ για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας.
E-MAIL:
 
SELECT * FROM `articles` WHERE (`gallery` = 11 OR `category` LIKE '%;11;%') AND `active` = 1 AND `name` IS NOT NULL AND `name` <> '' AND `author` = 13 ORDER BY `date` DESC
inspiration |
Art Wave

Η Art Wave ιδρύθηκε από την αρχιτέκτονα εσωτερικού χώρου Δήμητρα
Πετρακοπούλου. Με μία ομάδα έμπειρων συνεργατών δημιουργεί και διαμορφώνει χώρους λειτουργικούς και συγχρόνως φιλόξενους. Σε κάθε δουλειά παραδίδει έργο πρωτοποριακό, θέλοντας οι χώροι που κατασκευάζει να χαρακτηρίζονται από λειτουργικές ιδέες αλλά και να είναι δημιουργικά αναγνωρίσιμοι. Στίγμα της είναι η ευρηματικότητα. Αυτή είναι που καθορίζει τις δημιουργίες της και τις κάνει αναγνωρίσιμες. Και περιέχεται σε δυο λέξεις "ειδικές κατασκευές". Με αυτή τη φιλοσοφία η Art Wave συνεχίζει με επιτυχία να αναλαμβάνει με εξαιρετική επιτυχία την ολοκληρωμένη δημιουργία, από την οικοδομική άδεια μέχρι την αποπεράτωση, καταστημάτων κάθε είδους (cafe, bar, restaurant, καταστήματα ένδυσης & υπόδησης, κοσμηματοπωλεία, accessories, φαρμακεία, πολυκαταστήματα, γραφεία, βιβλιοπωλεία κλπ).

 
Λήκυθος by Art Wave |
Bar-café > 14.10.2013

Η Art Wave, με επικεφαλής την αρχιτέκτονα εσωτερικού χώρου Δήμητρα Πετρακοπούλου, δέχτηκε μία πρόταση-πρόκληση: να σχεδιάσει δύο διαφορετικούς χώρους διασκέδασης, που θα λειτουργούσαν κάτω από την ίδια στέγη και με κοινό όνομα. Της Δήμητρας Πετρακοπούλου

Μεζεδοπωλείο Χαλάλι by Art Wave |
> Εστιατόρια | 07.01.2013

Μεζεδοπωλείο Χαλάλι by Art Wave

Search for materials
Αναζητήστε εδώ :
 
Search for materials
 
Events
> p_public 2016\"Παιδί και το δημόσιο χώρο\"

Η ομάδα p_public, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Χανίων, διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά, το φεστιβάλ “p_public 2Ο16”.

Φέτος, θα εστιάσουμε στην σχέση παιδιού και δημόσιου χώρου, μέσω συζητήσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου και δράσεων σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους της πόλης των Χανίων, άμεσα συνδεδεμένων με τον θεματικό άξονα του φεστιβάλ.