Είδος
> Κατοικίες (αστικές)
> Κατοικίες (εξοχικές)
> Καταστήματα
> Γραφεία
> Bar-café
> Έπιπλο/Αντικείμενο
> Εστιατόρια
> Ξενοδοχεία
> Άλλοι χώροι
> Inspiration Tools
 
Σχεδιαστές
> AC BAU
> Barruso Giorgio
> Hayon Jaime
> P2EN Architects
> QUAD Interiors Architecture
> Πολίδης & Συνεργάτες
> Vonsung
> Design X
> Karim Rashid
> Ctrlzak
> Innovo Constructions
> Art Wave
> Sybarite
> Customade
> Path Architecture
> JOA - Jensen & Skodvin Arkitektkontor
> Μυρτώ Κιούρτη και Κώστας Τσιαμπάος
> Καμπά Δήμητρα
> Concept comm
> Art & Design Group
> Emcor
> Ελίνα Χατζηχρόνογλου
> Δημήτρης Φιλιππιτζής
> Convartis
> Μπίνου Μαρία
> Rkitekts
 
Eγγραφείτε εδώ για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας.
E-MAIL:
 
SELECT * FROM `articles` WHERE (`gallery` = 11 OR `category` LIKE '%;11;%') AND `active` = 1 AND `name` IS NOT NULL AND `name` <> '' AND `author` = 11 ORDER BY `date` DESC
inspiration |
Ctrlzak

Το CTRLZAK Art & Design Studio (www.ctrlzak.com) είναι μια πολυδιάστατη δημιουργική ομάδα, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του design και της σύγχρονης τέχνης. Οι ιδρυτές του Θάνος Ζα­κό­πουλος και Katia Meneghini έχουν πολύχρονη εμπειρία στον σχεδιασμό αντικειμένων και χώρων κα­θώς και πολλά projects και εκθέσεις τέχνης στο ενεργητικό τους. Με κύρια βάση το Μιλάνο, το studio δραστηριοποιείται σε Ιταλία και Ελλάδα αλλά και σε διεθνές επίπεδο με projects, τα οποία κυμαί­νο­νται από σχεδιασμό αντικειμένων και χώρων μέχρι εγκαταστάσεις τέχνης site specific. Από τα πιο πρό­σφατα έργα ξεχωρίζουν η QUE PASA, μια μόνιμη φωτεινή εγκατάσταση από LED, τροφοδοτούμενη από φωτοβολταϊκά στοιχεία, που φιλοξενείται στο μουσείο τέχνης του Medellin της Κολομβίας, η συμ­με­τοχή στην παγκόσμια Biennale Design του Saint-Etienne της Γαλλίας με την εγκατάσταση από τρο­πο­ποιημένα έπιπλα ΤΟΤΕΜ, καθώς και η παρουσία του studio στο Salone del Mobile του Μιλάνου με την σειρά αντικειμένων και επίπλων REMEDITATE (2009) και με το project κεραμικών και πορσελάνης CeramiX (2010).

 
Sole Nero: καινοτομία σε άσπρο - μαύρο |
Καταστήματα > 20.12.2012
Search for materials
Αναζητήστε εδώ :
 
Search for materials
 
Events
> p_public 2016\"Παιδί και το δημόσιο χώρο\"

Η ομάδα p_public, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Χανίων, διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά, το φεστιβάλ “p_public 2Ο16”.

Φέτος, θα εστιάσουμε στην σχέση παιδιού και δημόσιου χώρου, μέσω συζητήσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου και δράσεων σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους της πόλης των Χανίων, άμεσα συνδεδεμένων με τον θεματικό άξονα του φεστιβάλ.