Eγγραφείτε εδώ για να λαμβάνετε τα τελευταία νέα μας.
E-MAIL:
 
trends |
Facebook office: Σου έρχεται να πατήσεις like… |
> 02.05.2013

Είναι από μια άποψη φυσικό και αναμενόμενο ο χαρακτήρας και η φιλοσοφία κάθε εταιρείας να αποτυπώνεται (και) στο διακοσμητικό ύφος και στυλ των γραφείων της (αυτή άλλωστε η παραδοχή αποτελεί τη βάση της τάσης που αποκαλείται narrative design).

Θερμο-ευαίσθητες ταπετσαρίες |
> 19.04.2013

Αλλάζουν χρώμα με το άγγιγμα των χεριών σας ή κάθε φορά που ανεβαίνει η θερμοκρασία του δωματίου, δημιουργώντας ένα –ελαφρώς ζαλιστικό ενδεχομένως, μα αναμφίβολα- θεαματικό εφέ.

Ένα δάσος… καθέτως |
> 21.01.2013

Το πρώτο Bosco Verticale (Κάθετο δάσος) του κόσμου ανεγείρεται αυτή την περίοδο στο Μιλάνο.

Κάθετος Κήπος |
> 08.01.2013

Πρόκειται για μία από τις πιο καινοτόμες και δημοφιλείς τάσεις στο χώρο της αρχιτεκτονικής και του Landscape Design παγκοσμίως

Το Yongsan Landmark Tower της Σεούλ ψηλώνει ακόμα… |
> 17.12.2012

Το προηγούμενο σχέδιο για τον ουρανοξύστη Yongsan Landmark Tower που προγραμματίζεται (από το 2007…) να κατασκευαστεί στο κέντρο της πόλης της Seoul προέβλεπε ότι θα είχε 100 ορόφους και συνολικό ύψος 500 μέτρων.

Στο τραπέζι με τον Ντα Βίντσι |
> 20.11.2012

Ο «Μυστικός δείπνος» είναι αναμφίβολα το πιο γνωστό έργο του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, μετά την εμβληματική Μόνα Λίζα.

Σπορ και… γεύμα |
> 05.11.2012

Ένα τραπέζι για φανατικούς του πινγκ πονγκ, για ανθρώπους με… παιχνιδιάρικη αντίληψη για τη διακόσμηση μα και για όσους απλά επιθυμούν κάτι διαφορετικό.

Savannah Rocker III: Γλυπτική σε ξύλο |
> 22.10.2012

«Σε έναν ανέραστο κόσμο όπως αυτόν της μαζικής παραγωγής, κάθε καρέκλα της ODE έρχεται να προσθέσει ψυχή, αντανακλώντας τη φροντίδα και την εντιμότητα με την οποία την έχουμε εμπνευστεί και δημιουργήσει»  υποστηρίζει αντί άλλων συστάσεων η ODEchair (www.odechair.com) του Βρετανού designer Jolyon Yates.

Ιπτάμενος καναπές made in Japan |
> 12.09.2012

Δημιουργημένος από τους designers Σατόσι Ιτακάζα και Τακούτο Ουσάμι ο ιπτάμενος καναπές της φωτογραφίας είναι δεδομένο πως… σε ανεβάζει.

Ηδονιστική βιωσιμότητα: σκι στα σκουπίδια |
> 16.07.2012

Τη μετατροπή των εξωτερικών όψεων του νέου εργοστασίου ενεργειακής αξιοποίησης απορριμμάτων της Κοπεγχάγης σε πίστα για σκι ανοιχτή στο κοινό, προβλέπει η μελέτη του δανικού αρχιτεκτονικού γραφείου Bjarke Ingels Group (BIG), η οποία και πρώτευσε στο σχετικό διεθνή διαγωνισμό.

πρώτη 1 2 3 τελευταία

εγγραφή 11 εώς 20 από 21 εγγραφές σε 3 σελίδες

Search for materials
Αναζητήστε εδώ :
 
Search for materials
 
Events
> p_public 2016\"Παιδί και το δημόσιο χώρο\"

Η ομάδα p_public, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Χανίων, διοργανώνει για 7η συνεχή χρονιά, το φεστιβάλ “p_public 2Ο16”.

Φέτος, θα εστιάσουμε στην σχέση παιδιού και δημόσιου χώρου, μέσω συζητήσεων που θα πραγματοποιηθούν στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου και δράσεων σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους της πόλης των Χανίων, άμεσα συνδεδεμένων με τον θεματικό άξονα του φεστιβάλ.